Vid sjön Erken i Norrtälje

Stjärnholms Gård

Vid sjön Erken i Norrtälje

Dukat till 60-års kalas


Fest för 100+ på logen

 

Festlogen kan hyras för bröllop, födelsedagsfester eller andra högtider under sommarmånader från slutet av maj till slutet av augusti. Stolar och runda bord för upp till 120 personer finns men logen kan rymma upp till maximalt 150 personer (ink serveringspersonal) och möjlighet finns då att komplettera med avlånga bord.

Om vädret är fint kan mottagning ske direkt utanför logen, men också nere vid Sjöstugan nere vid Erkens strand  där tillgång till 48 kvm festtält finns. Skulle nu vädret inte samarbeta finns ytterligare en stor loge (Stallogen) där man kan ta emot sina gäster eller exempelvis ha sin vigsel.

I logen finns värmeskåp med 4 draglådor och vattenbad för varmhållning av "caterad" mat, diskho med kallt vatten, liten spishäll, kyl o frys för kall dryck, glass mm. Lokalen är utrustad med fyra stora gasolvärmare att användas vid behov samt ljudanläggning med enkel bluetooth uppkoppling och mikrofon. En bar byggd på en gammal hästkärra finns i lokalen. En scen om 18kvm för band eller andra uppträdanden finns att hyra separat.

För den som vill laga maten själv finns möjlighet att hyra Slakteriet med tillgång till viss storköksutrustning (Rational SCC 61), spis samt kylrum. Det finns också tillgång till stora grilltunnor för kolgrillning direkt utanför logen. Två utedass ligger i nära anslutning och är av enklare modell med "separett" funktion. Porslin, mat, dryck, servering, städning och transporter ordnar man själv men vi kan givetvis hjälpa med kontakter i närområdet. BILD

Dukat till Bröllopsfest

Festlokalens ingång med två stenbroar

Mottagning vid grillen utanför logen

Mottagning vid sjöstugan nere vid Erken

Mottagning vid Sjöstugan

… eller vigsel / mottagning i Stallogen när vädret inte samarbetar …

Erken kräftor kan ordnas vid rätt säsong

Catering från Totties med härlig Roslagsförankring

A room with a view ... (two rooms in fact) ...

Härlig feststämning till middagen

Barkärran !!

Underhållning från scenen 🎸🎼

Mörkret har fallit och dansen är igång 💃🕺🏾