Vid sjön Erken i Norrtälje

Stjärnholms Gård

Vid sjön Erken i Norrtälje

Dukat till 50-års kalas


Fest för 100+ på logen

Logen kan hyras för bröllop, födelsedagsfester eller andra högtider. Stolar och runda bord för upp till 120 personer finns men logen kan rymma upp till maximalt 150 personer och möjlighet finns då att komplettera med avlånga bord.

Mottagning kan ske direkt utanför logen, men också nere vid Sjöstugan på Smedjeudden där tillgång till festtält finns om inte vädret fullt ut samarbetar.

I logen finns värmeskåp med 4 draglådor och vattenbad för varmhållning av "caterad" mat, diskho med kallt vatten, liten spishäll, kyl o frys för kall dryck, glass mm. Lokalen är utrustad med tre gasdrivna "värmesvampar"  att användas vid behov samt ljudanläggning med enkel bluetooth uppkoppling och mikrofon. För den som vill laga maten själv finns möjlighet att hyra Slakteriet med tillgång till viss storköksutrustning (Rational SCC 61), spis samt kylrum. Det finns också tillgång till stora grilltunnor för kolgrillning direkt utanför logen. Toaletterna ligger i nära anslutning och är av enklare utedass modell med "separett" funktion. Porslin, mat, dryck, servering, städning och transporter ordnar man själv men vi kan givetvis hjälpa med kontakter i närområdet eller bistå med samordning.

Festlokalens ingång med två stenbroar

Mottagning vid grillen utanför logen

Mottagning vid Erkens strand

Festtält för både fint o dåligt väder

Erken kräftor kan ordnas vid rätt säsong

Helgrillat vildsvin

A room with a view !

Gott om utrymme för levande musik

Bar byggd på en gammal hästvagn

Efterrätt på muurikkan

Mörkret har fallit o snart börjar dansen 🎸🎼